JOBBA HOS OSS


Vill du bli en del av vår framtid?

Green Deer vill vara en trygg, rolig och utvecklande arbetsplats.  Med över 100 anställda och flertalet verkstäder och servicestationer över södra- och mellersta Sverige söker vi ständigt nya duktiga medarbetare.

Håll utkik här för lediga jobb!

Teknisk rådgivare/säljare av lantbruksmaskiner till Växjö

Vill du jobba med ett av världens starkaste varumärke? Har du dessutom ett tekniskt intresse och passion för dagens moderna lantbruksmaskiner? Då kan du vara vår nästa kollega – välkommen med din ansökan!Om tjänsten

I denna tjänst har du en rådgivande och säljande roll med övervägande fokus på lantbruksmaskiner, visst inslag av grönytemaskiner förekommer. Du kommer att ansvara för din försäljningsbudget och för att skapa nöjda kunder genom en nära och återkommande dialog med dem. Från första kundkontakt till inbytesprocessen, avtalsskrivning, leverans till uppföljning blir en viktig del i ditt dagliga arbete.


Då du kommer att planera och genomföra maskindemonstrationer, både för befintliga såsom nya kunder, är det viktigt att du har ett starkt tekniskt intresse och en stor passion för dagens moderna teknik som används. Som rådgivare hos oss har du även ett intresse av den resa som lantbrukssverige gör.


Du brinner för kunden och att göra affärer, du tar ansvar för att säkerställa att våra kunder får just de maskiner som passar just deras behov och verksamhet, viss rådgivning till våra kunder blir en naturlig del av ditt arbete. Kundens verksamhet kan variera, från gården med djur till lantbrukaren som har växtodling, från den mindre lantgården till det stora säteriet som har stora hektar mark.


Du tillhör vårt kompetenta säljteam och tillsammans arbetar ni för att skapa mervärde och kundnytta hos våra kunder. Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av försäljningsaktiviteter. Vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckel till framgång i denna roll. Vi har ett öppet klimat där vi bejakar laganda, initiativförmåga, förändringsbenägenhet och ansvarstagande.

 

 

Placeringsort
Växjö  


Sista ansökningsdag 2022-05-02

 
Kontakt

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. jobba hos green deer, återförsäljare av john deere

Mekaniker till Läckeby och Växjö

Green Deer är Sveriges största återförsäljare av John Deere samt är en av Sveriges största aktörer av försäljning och eftermarknad av lantbruksmaskiner. John Deeres stora fokus på eftermarknaden ställer höga krav på återförsäljarorganisationen varpå Green Deer avser att alltid ligga i framkant vad gäller engagemang och professionalitet för att klara de högt ställda kraven från leverantören och kunden.


Arbetsuppgifter

Service och reparationer av lantbruksmaskiner.

Vem är du

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet och/eller fordonsmekanisk/maskinteknisk utbildning.

Erfarenhet inom elektronik/hydraulik samt mekanik. Kunskap kring felsökning samt erfarenhet av kundkontakt är meriterande.

Vi lägger stor vikt i personliga egenskaper så som noggrannhet, känsla för service och försäljning samt har en positiv inställning.

Har du ett stort tekniskt intresse för modern teknik, är nyfiken och lösningsfokuserad, gillar att ha kundkontakt, vill bli del i ett väl sammansvetsat gäng och vill hålla en hög kvalitet i allt du gör så skicka in din ansökan redan idag. 

 

Krav B-körkort

 

Placeringsort
Läckeby - 1 plats
Växjö - 1 plats


 

Din ansökan skickar du till Magnus Juel, magnus.juel@svenssons-motor.se

Har du frågor, ring på telefon 0480-770870.

Välkommen med din ansökan!

jobba hos green deer, återförsäljare av john deere

VI SÖKER STÄNDIGT EFTER DUKTIGA MEKANIKER!


Vill du jobba hos oss?
Skicka in ditt CV och berätta mer!

lediga jobb hos green deer återförsäljare av john deere maskiner