Green Deer - Sveriges största återförsäljare av John Deere

JOBBA HOS OSS


Vill du bli en del av vår framtid?

Vi är Sverige största John Deere återförsäljare och står just nu mitt i en spännande tillväxt- och expansionsfas.
Vår ambition är att vara en trygg, rolig och utvecklande arbetsplats. Med nära 300 anställda och flertalet verkstäder och servicestationer över södra- och mellersta Sverige söker vi ständigt nya duktiga medarbetare.

Hör gärna av dig till oss om du vill hänga med på resan!

REDOVISNINGSANSVARIG

Vi söker en erfaren och kompetent redovisningsansvarig som inte bara har en djup förståelse för redovisningens värld, utan också är redo att ta kliv in i förändringsprocesser. Din roll kommer att vara central och du kommer ha möjligheter att vara drivande i pågående och kommande förändringsarbete.


Vi är ett företag mitt i en spännande tillväxt- och digitaliseringsresa. Med en stark passion för framsteg och förbättring strävar vi efter att bli ledande i vår bransch. Som redovisningsansvarig kommer du ingå i ett eam med nio erfarna kollegor på orterna Nyköping, Kalmar, Kumla och Karlstad.


Arbetsbeskrivning

Hantera och leda processer, såsom:

  • Behjälplig med avstämningar av balanskonton
  • Ansvar för anläggningsreskontra
  • Arbeta med leverantörsreskontra
  • Framtagande av månadsvisa nyckeltal ex vis debiteringsgrad och marginaler
  • Rapportering till SCB
  • Arbetsledning för ekonomiassistent och löneassistent
  • Samarbeta med teamet för att säkerställa smidiga redovisningsrutiner. Ansvar för kontraktshantering och avtalsadministration
  • Förbereda och granska finansiell dokumentation för att garantera korrekthet och överensstämmelse med regelverk.
  • Möjligheter att utöka i mandat och ansvarsområden då koncernen är inne i en expansiv fas med många kommande projekt, såsom byte av affärssystem.

Vem är du?

Du har en relevant utbildning inom redovisning eller ekonomi och har en djup kunskap och erfarenhet av redovisning och finansiella processer. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med affärssystem och har en öppenhet för att ta en ledande roll i dess implementering. Har du tidigare erfarenhet från en personalledande funktion, ser vi det som meriterande. För att lyckas i denna roll krävs ett stort engagemang och ett genuint intresse för företagets verksamhet. Du kan prioritera dina arbetsuppgifter och är flexibel och kvalitetsmedveten i din planering.


Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga, bra samarbetsförmåga och att du är positiv och utåtriktad. Du är van vid att arbeta självständigt, är analytisk, strukturerad och noggrann. Du har en förmåga att se ett helhetsperspektiv och komma med förslag för att se vad som behöver utvecklas och förbättras.


Du behärskar svenska och engelska väl, i både tal och skrift. Du måste ha god vana av arbete i ekonomisystem samt ha goda kunskaper i Excel.


Som stöd för dig i din roll finns dels en erfaren controller och en CFO med mångårig erfarenhet i koncernen, samt ett antal administratörer som sköter de mest löpande uppgifterna.


Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells, ManpowerGroup. Vid frågor om tjänsten, kontakta Marie Gutke 070-377 54 27 alternativt marie.gutke@jeffersonwells.se


Välkommen med din ansökan!


HR-ANSVARIG

Är du redo för en spännande utmaning som HR-ansvarig där du kommer att arbeta med allt från det strategiska till det operativa?

Vi söker dig som har engagemang, är mångsidig och som vill vara med och utveckla HR i ett växande företag som lägger stor vikt vid att vara attraktivt och effektivt. Du kommer att arbeta med utveckling och ledning av HR verksamheten. Vi söker en positiv och målinriktad person med förmåga att hantera både högt och lågt och som är flexibel i sitt sätt att arbeta. Som HR-ansvarig hos oss kommer du att ha möjligheten att ta ansvar för en bred portfölj av arbetsuppgifter.


Arbetsuppgifter

Tillsammans med företagets chefer arbetar du stödjande och konsultativt inom HR-områdets samtliga delar med processer och policys, arbetsrättsliga och personalsociala frågor när det gäller utbildningsplaner, kompetensinventering samt att uppdatera rollprofiler, mål mm. Du arbetar nära fackföreningar (IF-Metall och Unionen) för att säkerställa korrekt implementering av avtal och överenskommelser. I tjänsten kommer du även att hantera och förhandla leasing- och telefonavtal för att säkerställa effektiva och kostnadseffektiva lösningar.


Arbetet är både strategiskt och operativt och innebär resor till företagets andra enheter i Sverige.


Vem är du?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom HR, ekonomi eller motsvarande. Du har bred erfarenhet av arbete med HR frågor.


Som person vill vi att du har ett stort intresse och engagemang för personalfrågor och tycker att det är roligt och intressant att arbeta med människor. Du har hög service- och ansvarskänsla och ett konsultativt förhållningssätt och en genuin vilja att stödja chefer och personal. Du har förmågan att vara ödmjuk inför olika typer av människor samt har lätt för att kommunicera och skapa relationer med medarbetare på olika organisatoriska nivåer.


Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells, ManpowerGroup. Vid frågor om tjänsten, kontakta Marie Gutke 070-377 54 27 alternativt marie.gutke@jeffersonwells.se


Välkommen med din ansökan!


RESERVDELSSÄLJARE VÄXJÖ

Till vår anläggning i Växjö söker vi nu en person till vår butik- & reservdelsavdelning.

Jobbet består av att hjälpa våra kunder och vår verkstad med att söka fram reservdelar och att sälja produkter ur vårt butikssortiment som består av tillbehör inom lantbruk och grönyta. Samt beställning och uppackning av ankommande gods.

Som person bör du vara framåt, glad och gilla att träffa nya människor. Du gillar att ha en varierad vardag och förstå vikten av god service.

Vi ser gärna att du har någon tidigare erfarenhet inom butik eller reservdelar och gärna ett förflutet inom lantbruk. Du har god datorvana och god kunskap av engelska i tal och skrift. Vi lägger dock allra störst vikt vid hur du är som person.

- Vi har månadslön som sätts individuellt och kollektivavtal genom IF Metall.
- Anställningsform är enligt överenskommelse.

- Krav B-körkort

- Önskvärt Truckkort

Låter detta som ett jobb för dig?
Vänta inte med din ansökan då vi tillämpar löpande tillsättning.

Vänligen skicka in din ansökan med bifogat CV till magnus.juel@greendeer.se
Märk ansökan med "Reservdelssäljare Växjö"


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
Magnus Juel
Eftermarknadschef Region Läckeby 
Tlf: 0480-77 08 70

Epost: magnus.juel@greendeer.se

 

 Vi avsäger oss kontakt från externa rekryteringsföretag i samband runt denna rekrytering.


GOLFMEKANIKER VÄSTERÅS

Som Golfmekaniker innebär jobbet att reparera, underhålla, serva och justera grönytemaskiner och specifikt golfmaskiner. Kunderna är framför allt kommuner och Golfklubbar runt om i Mälardalen. Under vinterhalvåret bistår du övriga mekaniker på verkstaden i Västerås med mindre maskiner som exempel kompakttraktorer. Som Golfmekaniker har du egen servicebuss och du kan utgå från hemmet om det lämpar sig.


VEM ÄR DU

Vi söker dig som har mekanisk erfarenhet av främst grönytemaskiner och golfmaskiner specifikt. Vi tror att du kanske idag jobbar på någon golfklubb med liknande service eller på annat sätt kommit i kontakt med golfmaskiner.


Som person trivs du med att jobba ute på fält där du får en stor frihet med eget ansvar. Uppskattar du golf och golfbanor så kommer du få jobba i rätt miljö.


Vi lägger stor vikt i personliga egenskaper så som noggrannhet, känsla för service och en positiv inställning. Så har du ett stort tekniskt intresse för modern teknik, är nyfiken och lösningsfokuserad, gillar att ha kundkontakt, vill bli del i ett väl sammansvetsat gäng och vill hålla en hög kvalitet i allt du gör så skicka in din ansökan redan idag.


Krav B-körkort


Placeringsort Västerås


LÅTER DETTA INTRESSANT FÖR DIG?

I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Din ansökan registrerar du påwww.skillsrekrytering.se. Urval och intervjuer sker löpande under processen. Frågor besvaras gärna av Joon Fröberg på Skills Rekrytering på 070-616 00 79.

Mekaniker / Servicetekniker
Vi söker ständigt efter duktiga mekaniker!

Green Deer är Sveriges största återförsäljare av John Deere samt är en av Sveriges största aktörer av försäljning och eftermarknad av lantbruksmaskiner. John Deeres stora fokus på eftermarknaden ställer höga krav på återförsäljarorganisationen varpå Green Deer avser att alltid ligga i framkant vad gäller engagemang och professionalitet för att klara de högt ställda kraven från leverantören och kunden.


Arbetsuppgifter

Utföra service, felsökningar och reparationer av främst lantbruksmaskiner i varierande storlek.

Vem är du

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad. Det är viktigt att du trivs med att jobba i arbetslag och besitter bra samarbetsförmåga, meriterande är om du har ett par års erfarenhet från branschen.
Vi ser att du har ett stort intresse för teknik, är nyfiken och lösningsfokuserad. Du vill bli en del i ett väl sammansvetsat gäng och vill hålla en hög kvalitet i allt du gör. Krav för tjänsten är att du besitter B-Körkort, har en fordonsteknisk eller likvärdig utbildning, samt har en god engelska då tjänsten kräver att man ska kunna läsa och förstå manualer på engelska.

Vi lägger stor vikt gällande dina personliga egenskaper så som noggrannhet, samarbetsförmåga, samt att du har en positiv inställning.

Känner du igen dig så är du välkommen att bli en av oss. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

 

Om tjänsten

 

Som mekaniker hos oss kommer du att ingå i ett kompetent och serviceinriktat team och jobba med service- och reparationer av lantbruksmaskiner. Vi erbjuder ett spännande arbete i en organisation med starka framtidsutsikter. Vi erbjuder löpande utbildningar för att följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål. Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.


Vill du jobba hos oss?
Skicka en ansökan med ditt CV till jobb@greendeer.se 


jobba hos green deer, återförsäljare av john deere

Just nu söker vi mekaniker på följande orter

GOTLAND

Mekaniker till Green Deer i Gotland

Vänligen skicka in din ansökan med bifogat CV till jobb@greendeer.se
Märk ansökan med "Mekaniker Gotland"


Frågor om tjänsten?
Slå Magnus Juel en signal på telefonnr.

0480-77 08 70

KUMLA

Mekaniker till Green Deer i Kumla

Vänligen skicka in din ansökan med bifogat CV till jobb@greendeer.se
Märk ansökan med "Mekaniker Kumla"

Frågor om tjänsten?
Slå Hans Gustavsson en signal på telefonnr.

054-13 77 15

VÄSTERÅS

Mekaniker till Green Deer i Västerås

Vänligen skicka in din ansökan med bifogat CV till jobb@greendeer.se
Märk ansökan med "Mekaniker Västerås"

Frågor om tjänsten?
Slå Jonas Hansson en signal på telefonnr.

021-10 52 65

VÄXJÖ

Mekaniker till Green Deer i Växjö

Vänligen skicka in din ansökan med bifogat CV till jobb@greendeer.se
Märk ansökan med "Mekaniker Växjö"


Frågor om tjänsten?
Slå Magnus Juel en signal på telefonnr.

0480-77 08 70

MELLERUD

Mekaniker till Green Deer i Mellerud

Vänligen skicka in din ansökan med bifogat CV till jobb@greendeer.se
Märk ansökan med "Mekaniker Mellerud"


Frågor om tjänsten?
Slå Joacim Andersson en signal på telefonnr.

0530-25 13 72

LÄCKEBY

Mekaniker till Green Deer i Läckeby

Vänligen skicka in din ansökan med bifogat CV till jobb@greendeer.se
Märk ansökan med "Mekaniker Läckeby"


Frågor om tjänsten?
Slå Magnus Juel en signal på telefonnr.

0480-77 08 70

UPPSALA

Mekaniker till Green Deer i Uppsala

Vänligen skicka in din ansökan med bifogat CV till jobb@greendeer.se
Märk ansökan med "Mekaniker Uppsala"

Frågor om tjänsten?
Slå en signal till
Mohammad Mirsa,
018-16 17 77

NYKÖPING

Mekaniker till huvudkontoret i Nyköping.

Vänligen skicka in din ansökan med bifogat CV till jobb@greendeer.se
Märk ansökan med "Mekaniker Nyköping"

Frågor om tjänsten?
Slå Jimmy Munkhammar en signal på telefonnr. 0155-20 52 04

unsplash